Παραλαβή από το κατάστημα
 
 

Σε περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας, δεν έχετε καμία επιβάρυνση στα μεταφορικά σας. Το ίδιο ισχύει κι αν επιλέξετε να παραλάβει την παραγγελία σας δική σας μεταφορική από το κατάστημά μας.

Ταχυμεταφορές – Courier
 
 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας κι έγκαιρη παράδοση των προϊόντων σας έχουμε επιλέξει την υπηρεσία ΕΛΤΑ Courier Πόρτα – Πόρτα.

Η υπηρεσία μεταφορών μας σας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

– Παράδοση της παραγγελίας σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον ο προορισμός βρίσκεται εντός Θεσσαλονίκης.

– Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, σε περίπτωση που δεν θέλετε/δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

 

Μέγιστο βάρος παραγγελίας
 
 

Η κάθε παραγγελία μπορεί να φτάσει μέχρι και 30 κιλά. Εάν θέλετε να παραγγείλετε κι άλλα προϊόντα, θα πρέπει να δημιουργήσετε καινούργια παραγγελία από την αρχή, αφού ολοκληρώσετε την προηγούμενη.

Αποστολές εκτός Ελλάδας
 
 

Δεν γίνονται αποστολές εκτός Ελλάδας.

Υπολογισμός μεταφορικών
 
 

Ο υπολογισμός κόστους των μεταφορικών της παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα και γίνεται ως εξής:

– Κάθε παραγγελία έως 2 κιλά κοστίζει 3.10€

– Για κάθε κιλό πάνω από τα 2 κιλά η χρέωση είναι 1.10€

– Η αντικαταβολή χρεώνεται 1.80€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ

– Εάν επιλέξετε ένα ή περισσότερα προϊόντα ψυγείου/κατάψυξης, τα οποία χρειάζονται ειδική συσκευασία, τότε θα προστίθεται στα έξοδα αποστολής σας το κόστος συσκευασίας ψυγείου/κατάψυξης, το οποίο είναι 10.00€. Σε περίπτωση που για τα προϊόντα ψυγείου/κατάψυξης που έχετε επιλέξει για την παραγγελία σας χρειαστεί επιπλέον συσκευασία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

Χρόνος παράδοσης
 
 

Η συνήθης επίδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα των 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις όπου ο προορισμός αποτελεί κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, τότε η παράδοση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 εργάσιμες ημέρες.

Ημέρες Αποστολής Παραγγελιών
 
 

Οι παραγγελίες που δεν περιέχουν προϊόντα ψυγείου/κατάψυξης θα αποστέλλονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα ψυγείου/κατάψυξης θα αποστέλλονται κάθε Τρίτη.