Τον Φεβρουάριο του  2015 ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα με την λειτουργία του καταστήματος Φύσει Ζην, από τις αδερφές Αθηνά και Καλλιόπη Ζουνίδου.

Σχετικά με εμάς

Η Καλλιόπη Ζουνίδου θέλοντας συνδυάσει τις σπουδές της στον κλάδο της Διοίκησης επιχειρήσεων, της διαιτολογίας και την εμπειρία της στον τομέα την βιολογικής διατροφής, ήθελε πάντα έναν χώρο όπου ο πελάτης θα ένιωθε δικό του, ώστε να μπορεί ελεύθερα να λύνει τις απορίες του σε θέματα διατροφής , αλλά και να βρίσκει προϊόντα βιολογικά σε προσιτές τιμές. Σε αυτό το βήμα την βοήθησε η αδερφή της, με τις δικές της γνώσει στο τομέα των καλλυντικών και του cosmetic.
To κατάστημα λειτουργεί στην Δυτική Θεσσαλονίκη στην  Α.Ηλιούπολη από το 2015, και από το 2017 έχει μετεγκατασταθεί σε μεγαλύτερο χώρο έχοντας  στην διάθεση του πάνω από 3000 βιολογικούς κωδικούς, με μεγάλη ποικιλία σε vegan και gluten free προϊόντα, σκευάσματα διατροφής , υπερτροφές· πλέον στην λειτουργία του καταστήματος  συμμετέχει και ο αδερφός τους Αλέξανδρος, έχοντας αναλάβει την λειτουργία του e-shop.
Όπως υποδηλώνει και το όνομα Φύσει Ζην, «το να ζεις – σύμφωνα με τους στωικούς φιλοσόφους – σε αρμονία με την φύση», το κατάστημα συνδυάζει τον ολιστικό τρόπο ζωής με τα κατάλληλα προϊόντα και τις αντίστοιχες συμβουλές όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.