Καθημερινά προστίθενται καινούργια προϊόντα
Καθημερινά προστίθενται καινούργια προϊόντα
Φασόλια ροβίτσα με σέσκουλα και σέλινο
0
Φασόλια ροβίτσα με σέσκουλα και σέλινο

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά

Μερίδες: 4

Φασόλια ροβίτσα με σέσκουλα και σέλινο – Υλικά συνταγής

Φασόλια ροβίτσα με σέσκουλα και σέλινο – Εκτέλεση συνταγής

  • Βράζουμε τα φασόλια για περίπου 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και τα σουρώνουμε.
  • Πλένουμε τα σέσκουλα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  • Πλένουμε τα σέλινα και τα κόβουμε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών.
  • Σοτάρουμε στην κατσαρόλα το τριμμένο κρεμμύδι με το λάδι καρύδας ή το ελαιόλαδο.
  • Ρίχνουμε τα φασόλια, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα σέσκουλα και τα σέλινα.
  • Ανακατεύουμε απαλά και αλατοπιπερώνουμε.
  • Προσθέτουμε νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
  • Ανακατεύουμε κι αφήνουμε το φαγητό να δέσει, χωρίς να διαλυθούν τα φασόλια.

Καλή σας απόλαυση!

0

ΠΑΝΩ

X