Χρόνος προετοιμασίας: 1 λεπτό
Χρόνος ψησίματος: 5 λεπτά
Μερίδες: 6
Πιτάκια βρώμης – Υλικά συνταγής
- 2 κούπες βιολογικό αλεύρι βρώμης Βιοαγρός
- 2 κούπες βιολογικό γάλα αμυγδάλου The Bridge
- 1 κ.σ. βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- λίγο αλάτι Ιμαλαΐων
Πιτάκια βρώμης – Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για λίγα δευτερόλεπτα.
- Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο και το αλείφουμε με μια χαρτοπετσέτα ώστε να απλωθεί. Το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Απλώνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι.
- Αφήνουμε το πιτάκι να ροδίσει απ’ τη μια πλευρά, χωρίς να το ανακατεύουμε.
- Το γυρίζουμε προσεκτικά απ’ την άλλη πλευρά και το αφήνουμε να ψηθεί λίγο ακόμα.
- Σερβίρουμε με φρούτα ή και σκέτο.