Καθημερινά προστίθενται καινούργια προϊόντα
Καθημερινά προστίθενται καινούργια προϊόντα
Τρουφάκια από τσουρέκι
0
Τρουφάκια από τσουρέκι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος αναμονής: 120 λεπτά

Μερίδες: 12

Τρουφάκια από τσουρέκι – Υλικά συνταγής

Τρουφάκια από τσουρέκι – Εκτέλεση συνταγής

  • Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης και το βούτυρο καρύδας.
  • Τοποθετούμε το μπολ σε ένα μπεν μαρί για 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Βάζουμε το τσουρέκι σε πολυμηχάνημα με μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστεί εντελώς.
  • Μεταφέρουμε το μπολ στον πάγκο εργασίας και προσθέτουμε το θρυμματισμένο τσουρέκι, το αλεύρι αμυγδάλου και το αλεύρι φουντουκιού ή φιστικιού.
  • Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει το μείγμα.
  • Αφαιρούμε το μπολ από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια 20 γρ. το καθένα. Το μείγμα μας θα βγάλει περίπου 12 τρουφάκια.
  • Απλώνουμε το κακάο σε ένα πιάτο και ρολάρουμε τα τρουφάκια μέχρι να καλυφθούν πλήρως.
  • Τα τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

Καλή σας απόλαυση!

0

ΠΑΝΩ

X